Natisni E-naslov

VEČ O PROGRAMU MOTO

 

NAGOVOR DIREKTORICE

 

Poslovno področje pnevmatik in zračnic za motorna kolesa sestavljata Mitasov in Savatechov program, ki skupaj nadaljujeta desetletja dolgo tradicijo proizvodnje pnevmatik za motorna kolesa, začetki katere segajo v leto 1920.

Smo zanesljiv razvojni partner na trgu prve opreme. Mitasove pnevmatike za motorna kolesa cenijo in priporočajo številni tekmovalci v različnih disciplinah motociklističnega športa.

Vse pnevmatike so izdelane pod blagovno znamko Mitas, in sicer v proizvodnih tovarnah v Sloveniji in Češki republiki in izpolnjujejo stroge standarde kakovosti.

Izkušnje, znanje in inovacije obeh evropskih proizvajalcev gumenih izdelkov predstavljajo osnovo za nadaljnji razvoj in osvežitev celotnega prodajnega programa.

Vsekakor pa se zavedamo, da najpomembnejši test izvajate vi, uporabniki. Vaše zaupanje v naše izdelke je vodilo, ki mu želimo slediti tudi v bodoče. Vse pnevmatike so skrbno izdelane, saj je naš cilj poskrbeti za vaš popoln užitek v vožnji.

Poleg pnevmatik za dvokolesa proizvajamo in tržimo tudi:
- pnevmatike za poljedelska in industrijska vozila,
- pnevmatike za prikolice,
- pnevmatike za kart,
- pnevmatike za ultralahka letala in
- gumene proizvode za žičniške sisteme.

Dodatno tržimo tudi zračnice za celoten asortiment pnevmatik.

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vabimo vas, da nam sporočite svoje pripombe ali vprašanja, ki so se vam porajala ob prebiranju naših strani, in vam obenem zagotavljamo, da bomo razvojno in tržno sledili vašim potrebam. Vaši predlogi so dobrodošli.


Ksenija Bitenc,
direktorica Programa Moto
na vrh