Natisni E-naslov

RAZVOJNI INŠTITUT SAVATECH


Razvojni inštitut Savatech z lastnim znanjem in opremo razvija in trži rešitve na področju polimernih kompozitov od ideje do izdelka. Inštitut je nosilec razvoja elastomernih materialov v regiji.

V družbi Savatech stalno vlagamo v raziskave in razvoj novih izdelkov. Visoko kakovostni gumenotehnični izdelki so plod lastnega znanja. Z izdelki uspešno konkuriramo in narekujemo razvojne trende na globalnem trgu. V največji možni meri izpolnjujemo pričakovanja naših kupcev.

Razvojni inštitut deluje že od leta 1963 kot raziskovalna enota v industriji, ki je registrirana pri Agenciji za raziskave in razvoj Republike Slovenije. To nam daje možnost, da sodelujemo v razvojno-raziskovalnih projektih v sodelovanju z industrijskimi in akademskimi partnerji. Inštitut v letu 2013 praznuje 50-letnico delovanja. V notranji razvojni mreži podjetja sodeluje prek 70 strokovnjakov, med katerimi so 4 doktorji in 6 magistrov znanosti.

Za več informacij se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


na vrh