Natisni E-naslov

VEČ O CENTRALNEM LABORATORIJU

Centralni laboratorij trelleborg Slovenija(CL) je kot del Razvojnega inštituta, vključenega v Program Elastomeri družbe Trelleborg Slovenija, d.o.o.,  sodobna institucija za opravljanje fizikalnega, kemijskega in tehnološkega laboratorijskega dela na področju polimerstva, predvsem gumarstva, in na spremljajočih področjih. Sestavljata ga Fizikalni laboratorij s prototipno enoto in enoto za preskušanje armatur ter Kemijski laboratorij. Visoka strokovnost laboratorijskih kadrov: fizikov, kemikov, tehnologov in laboratorijskih tehnikov različnih profilov ter dobra opremljenost laboratorijev omogočata izvajanje najzahtevnejših del na navedenih področjih, vključujoč razlago rezultatov.

Laboratorij nudi storitve po konkurenčnih cenah in ob hitri odzivnosti. Preskušanja se izvajajo bodisi po mednarodnih standardih in/ali nekaterih nacionalnih standardih (ISO, EN, DIN, ASTM, BS) bodisi po internih metodah.

Možno je tudi razviti ali uvesti postopke in metode po željah ali predlogah  naročnikov. Vedno pa so sodelavci Centralnega laboratorija pripravljeni naročnikom svetovati najboljšo pot za doseganje željenega cilja.

Usposobljenost laboratorija dokazuje tudi pridobljeni certifikat sistema kakovosti po SIST EN ISO/IEC 17025.

 

Akreditacijska listina
 

na vrh