Natisni E-naslov

IZDELKI IZ KAVČUKOVIH ZMESI


Iz širokega nabora kavčukovih zmesi podrobneje predstavljamo nekaj specialnih materialov, ki si zaslužijo posebno mesto.


Kavčukova zmes za tesnilni meh v pralnem stroju

Tesnilni meh v pralnem stroju opravlja pomembno vlogo tesnjenja med pralnim bobnom in vrati ter ob tem dopolnjuje estetiko celotnega pralnega stroja.

V podjetju Trelleborg Slovenija smo razvili kavčukovo zmes, ki dosega zahteve industrije bele tehnike in hkrati presega rešitve konkurenčnih materialov. Bistvena prednost naše zmesi je, da omogoča izdelavo bolj čvrstih in stabilnih tesnilnih mehov, kar pomeni bolj kakovosten videz.

Z mešalno linijo, ki je posebej namenjena svetlim zmesem, lahko dosegamo visoko kakovost z odličnimi predelovalnimi lastnostmi ter preprečevanjem kontaminacijo zmesi, kar je ključnega pomena za doseganje visoke produktivnosti v proizvodnji tesnilnih mehov naših partnerjev.

Standardi: Gorenje GOS 420, Elektrolux EHP LaundrySvetle in barvne zmesi

altV podjetju Trelleborg Slovenija imamo mešalno linijo, ki je specializirana za proizvodnjo barvnih zmesi, s čimer zagotavljamo visoko kakovost. Barvna linija ponuja tudi dovolj velike kapacitete, ki omogočajo cenovno konkurenčno mešanje barvnih zmesi. Barvne zmesi ponujamo na osnovi vseh vrst kavčukov, v različnih barvnih odtenkih po RAL skali in za različne aplikacije.KTW, DVGW, W270, EN 681 WA

altMateriali, ki izpolnjujejo visoke zahteve za aplikacije v pitni vodi imajo specialno sestavo, ki omogoča zagotavljanje mikrobiološke in kemijske kvalitete vode, hkrati pa mora material zadostiti zahtevam po fizikalnih lastnostih, staranju v zraku in brekanju v vodi. Trelleborg Slovenija,d.o.o. lahko ponudi že potrjene materiale ali razvoj novega materiala po posebnih zahtevah kupca.

Ob že razvitih in potrjenih materialih v uveljavljenem nemškem inštitutu, materiale tudi stalno razvijamo in optimiziramo za potrebe naših partnerjev.

Materiali, ki jih lahko ponudimo tako za injekcijsko stiskanje, kot tudi za ekstrudiranje:
- EPDM 40 EN 681 WC
- EPDM 50 EN 681 WC
- EPDM 60 EN 681 WC
- EPDM 60 EN 681 WA, W270 D1/D2, KTW D1/D2
- EPDM 70 EN 681 WA, W270 D1/D2, KTW D1/D2
- NBR 60 EN 682


na vrh