Natisni E-naslov

DOBAVNE OBLIKE KAVČUKOVIH ZMESI


WigWag


WigWag sistem nalaganja zmesi pomeni, da se zmes naloži na EURO plastično paleto v neskončni plošči, ki je lahko narezana na trakove širine 50, 100, 150, 200, ali 300 mm. Debelina plošče ali trakov je 6-9mm odvisno od materiala in dogovora s kupcem. Na posamezno paleto lahko zložimo od 1 paketa do 750 kg zmesi. Zmesi so oprašene z emulzijo, ki preprečuje zlepljanje trakov zmesi. Takšna dobavna oblika je primerna za zmesi, ki se bodo predelovale z injekcijskim brizganjem, ekstrudiranjem ali kalandriranjem.


Neskončen trak zmesi v kartonski škatli

V neskončen trak oblikujemo zmesi, ki se proizvajajo v manjših količinah do 1000 kg na dvovaljčniku. Trakovi zmesi so oprašeni z emulzijo in zloženi v kartonske škatle. Debelina trakov je 5 – 8 mm in širina od 40 do 100 mm. Zmesi v neskončnem traku so namenjene za zmesi, kjer je potrebna visoka stopnja čistoče zmesi ali posebne dimenzije trakov.


Rolice vlečenih plošč zmesi

Vlečene plošče dobavljamo v obliki rolic zmesi, kjer so plasti zmesi ločene s PE folijo. Debeline vlečenih plošče so lahko od 0,8 – 6 mm, širine pa od 150 do 1000mm. Rolice zmesi so namenjene za zmesi, ki so namenjene za klasično stiskanje ali sestavljanje, saj na površini nimajo emulzije.


Rezane vlečene plošče zmesi

Rezane vlečene plošče zmesi so debeline od 0,8 – 6mm, širine 700mm in dolžine 1200mm. Rezane vlečene plošče zmesi so zložene na EURO paleto in ločene s folijo. Na vsako paletah lahko zložimo od 1 paketa do 750 kg zmesi. Podobno kot vlečene plošče na površini nimajo opraševalne emulzije in so zato primerne za tehnologije, kjer se material ponovno ne premešava.

 


na vrh